Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tájékoztató veszélyhelyzet megszűnését követő változásokról a közösségi közlekedésben - közlemény

Védőfelszerelés használata a pécsi tömegközlekedésben:


A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló, 2020. június 18-ától hatályos kormányrendelet (285/2020 (VI.17.) 1.§ (1) bekezdése alapján a 6. életévét be nem töltött kiskorú kivételével továbbra is mindenki köteles a tömegközlekedési eszközökön a szájat, orrot eltakaró eszközt pl. orvosi maszkot, sálat, vagy kendőt viselni az utazás időtartama alatt.Magyarország Kormánya a 282/2020. (VI.17.) kormányrendelettel 2020. június 18. napjával megszüntette a koronavírus járvány miatti veszélyhelyzetet, amely a pécsi közösségi közlekedésben az alábbi változásokat jelenti:


Az egészségügyi dolgozók díjmentes utazásának megszűnéséről:

Felhívjuk az egészségügyi dolgozók figyelmét, hogy a Tüke Busz Zrt. járatain 2020. március 31. napjával bevezetett díjmentes utazási jogosultságot a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. napig, azaz a jogosultsággal 2020. július 3-ig vehetik igénybe. Ezt követően az egészségügyi dolgozók számára 2020. július 4. napjától a tömegközlekedés díjmentes használata megszűnik, a szolgáltatás igénybe vétele újból csak érvényes menetjeggyel vagy bérlettel lesz lehetséges.
Kérjük, hogy a menetjegyek és bérletek időben történő megváltására fokozottan ügyeljenek.

Utazási igazolványok érvényessége:

A közszolgáltatási utazási kedvezményre jogosító, a koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet alatt lejárt igazolvány, igazolás, utalvány (a Magyar Államkincstár által, valamint a mentősök, kisgyermekesek, polgárőrök, nyugdíjasok részére kiadott hatósági igazolások, tanulói vagy nyugdíjas kedvezményre jogosító igazolványok) a veszélyhelyzet megszüntetését követő tizenötödik napjáig, azaz 2020. július 3-ig használható az utazások során. 2020. július 4. napjától e bérletekhez, vagy kedvezmények igénybevételéhez megújított hatósági igazolást kell felmutatni az utazási jogosultság ellenőrzésekor.

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2020. június 18.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv