Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tanintézeti osztályjegy nevelési, oktatási intézményeknek
Jelenléti oktatással indult a 2021/22-es tanév a Pécsett is, így a kellemes későnyári időben több iskolában is próbálják bepótolni a tavaszi időszak folyamán elmaradt közösség és csapatépítő osztálykirándulásokat. A Mecsek közelsége számtalan jó helyszínt kínál ehhez, a népszerű pécsi kirándulóhelyeket csoportos utazás esetén tanintézeti osztályjeggyel is érdemes felkeresni.

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatása szerint a pécsi oktatási intézményeknek segítséget jelenthet a tanintézeti osztályjeggyel történő utazás a város területén. A csoportosan igénybe vehető utazási jogosultság hatékony és költségtakarékos megoldás lehet a tervezett programokhoz, legyen szó akár pécsi kirándulásról, múzeumi programról, kulturális előadásról, vagy a nevelési, oktatási munkát segítő rendezvényről. A társaság közleménye szerint amennyiben egy osztályban a tanulók egy része pl. az iskola közelében lakik, s emiatt nincs menetjegye vagy bérlete, a közös, csoportos programhoz érdemes megfontolni a tanintézeti osztályjegy igénybevételét. Ennek felhasználásával a diákok és további két kísérőjük (tanáraik) is együtt utazhatnak közös programjukra a társaság járatain.

A Tüke Busz Zrt. hatályos üzletszabályzata szerint a tanintézeti osztályjegy „a tanintézetek neveltjeinek és tanulóinak alkalmi utazását elősegítő olyan csoportos jegy, amely - munkanapokon 06.30 és 08.30 óra közötti időtartam kivételével - az adott egész napon történő utazásra jogosít.” A tanintézeti osztályjegy igénybevételére a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata közigazgatási területén működő óvodák, általános iskolák és középiskolák jogosultak. Óvodák esetében csoportonként, általános és középiskolák esetében osztályonként egy darab tanintézeti osztályjegy váltása szükséges, mely egyúttal két felnőtt kísérő utazására is jogosít. A tanintézeti osztályjegyet tanintézeti igénybejelentő lapon, az utazás megkezdése előtt legalább egy héttel kell igényelni az adott oktatási intézmény részéről.
A tanintézeti osztályjegy tanévenként, illetve óvodai csoportonként és iskolai osztályonként két alkalommal vehető igénybe, ára 2920 Ft.

További részletes információt, tájékoztatást készséggel ad a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája:

Elérhetőség:

Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat
cím: 7621 Pécs, Rákóczi u. 60.

Nyitva tartás:
Hétfő-Szerda:7.30-16.30
Csütörtök: 7.30-17.30
Péntek: 7.30-12.30
Szombat-Vasárnap: zárva

telefonszám: +36/72-510-992
e-mail: ugyfelszolgalat@tukebusz.hu
www.tukebusz.hu

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2021. szeptember 8.
« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv