Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tanuló Város Fesztiválon a Tüke Busz Zrt.
A Tüke Busz Zrt. az V. Tanuló Város Fesztiválon

Ötödik alkalommal rendezi meg Pécs a megismerés és a tanulás egyedi megnyilvánulási lehetőségének teret adó Tanuló Város Fesztivált. A Tüke Busz Zrt. e program keretén belül a toleráns, egymásra odafigyelő, udvarias és kulturált közösségi közlekedés jegyében szólítja meg a Fesztivál iránt érdeklődő közönséget.
A társaság népszerű és aktív szereplője a pécsi Tanulófesztiváloknak, ebben az évben a társadalmi szerepvállalás jegyében kialakított programjával lesz jelen a rendezvényen. A felfedezés öröme siker és eredmény annak is, aki új ismeretre tesz szert, és fontos a szervezet számára is, hiszen a fesztivál adta keretek és helyszín más módon ad lehetőséget a „tanulásra”, megismerésre. Ezen a fórumon lehetőség van arra, hogy a Tüke Busz Zrt. a szervezők alapgondolatát megvalósítva színes, érdekes, és ötletes megoldásokkal kapcsolódjon tevékenységével, szakmai programjával a fesztivál üzenetéhez.
E gondolatok jegyében vár a Tüke Busz Zrt. minden kedves „tanulófesztiválozót” 2021. szeptember 24-én, de. 9.00-13.00 között a Széchenyi térre.
A környezet, a település és a közösség kapcsolata gondolatok jegyében játékos „tanulásra”, invitálunk minden kedves érdeklődőt. Keressük Krisztiánt és Alexandrát játékunkban kevésbé ismert pécsi autóbuszmegállók nyomába eredhetnek velünk a vaktérképes kereső segítségével. A Szerencsekerék játékban a társaság szolgáltatásával, működésével, tevékenységével összefüggésben szerezhetnek új ismereteket a fesztiválra érkezők.Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2021. szeptember 23.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv