Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tíz autóbuszon tesztel szenzoros kézfertőtlenítőket a Tüke Busz Zrt.

A Tüke Busz Zrt. szakemberei – egyelőre tesztjelleggel – öt Volvo típusú autóbuszra és ugyancsak öt elektromos járműre szereltek fel fehér színű, műanyag alapú, 1 liter kapacitású érintésmentes, szenzoros kézfertőtlenítő berendezéseket. Az utasoknak az első ajtón történő felszállást követően van lehetőségük arra, hogy kezüket az adagolós védőeszközt használva fertőtlenítsék.


Utasbiztonsági és kényelmi funkciókat is szem előtt tartva előbbiek esetében az első ajtók közvetlen közelében, míg az új, környezetkímélő buszoknál a második ajtónál lévő kapaszkodó korlátokra kerültek az érintésmentes kézfertőtlenítők.
Egy kéztisztítás alkalmával 1 ml folyékony állagú fertőtlenítőt adagol az érintésmentes berendezés.
A Tüke Busz Zrt. abban bízik, hogy a koronavírus járvány terjedésének csökkentése, valamint a járványügyi ajánlások betartása érdekében hozott újabb intézkedését az utasok is kedvezően fogadják és használják az egyelőre tesztjelleggel felszerelt kézfertőtlenítő eszközöket.


Az érintésmentes kézfertőtlenítő adagoló eszközök működésével és használatával kapcsolatban gyűjtött tapasztalatok alapján kerülhet sor további járműveken is az adagoló berendezések felszerelésre.


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2020. szeptember 22.

« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv