Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Több járattal, új menetrenddel fejleszti szolgáltatását a Tüke Busz Zrt.
Utasszámlálási adatok, valamint a jelenlegi menetrendhez érkezett lakossági és munkáltatói észrevételek, javaslatok, forgalmi tapasztalatok alapján módosítja a pécsi közösségi közlekedés menetrendjét a Tüke Busz Zrt., miután a társasághoz 2023. szeptembere óta több, a menetrend módosítására vonatkozó jelzés érkezett. A javaslatok megvizsgálását követően, a szükséges és indokolt módosításokat Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési és Kommunális Bizottsága az erről szóló előterjesztés alapján mai ülésén hagyta jóvá.
A 2023. december 22-én életbe lépő menetrendi változások fő célja egyértelmű: a közösségi közlekedés minél jobb és minél magasabb szolgáltatási színvonalon legyen elérhető Pécsett.

A menetrendi módosítások részletei:


21-es járat: munkanapokon a délelőtti és a kora esti időpontokat érintően változik az autóbuszok közlekedése. Baromfifeldolgozótól a 10:35-kor és a 19:25-kor, valamint Uránvárosból a 11:05-kor és a 12:05-kor induló járatok érintik az Alexandra megállót.


60A járat: munkanapokon a Budai Autóbusz-állomásról induló járat 12:30 helyett 12:20-kor indul.

103-as járat: munkanapokon Kertvárosból 9:16 órakor és új járatként 9:08 órakor is indul autóbusz a Klinikák felé.


A Tüke Busz Zrt. 2023. június 17-étől szabad-és munkaszüneti napokon közlekedteti éjszakai járatait, melyek a Főpályaudvarról indulnak 0:40, 1:20, 1:40 és 2:10 órakor.
Új járatként Uránvárosból is indul egy autóbusz szabad-és munkaszüneti napokon 1:30-kor Mecsekszabolcsra, 2:00-órakor Mecsekszabolcsról Uránváros irányába.


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. december 4.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv