Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tüke Busz Zrt.: Újra az elégséges szolgáltatáson felül teljesült a sztrájkmenetrend

Március 4-7-e között sztrájk zajlott a pécsi közösségi közlekedés ellátásáért felelős Tüke Busz Zrt.-nél. A társaság ezen a négy napon is megkülönböztetett figyelemmel kezelte a kiemelt foglalkoztatók dolgozóinak műszakváltásokhoz igazodó munkába- és hazajutását. Ahogy a korábbi sztrájkkal érintett napok idején, úgy ezúttal is törekedtünk arra, hogy a pécsieket minden lehetséges felületen és fórumon pontos információkkal lássuk el a menetrendi közlekedéséről.


Ismét köszönettel tartozunk a Pécsett utazóknak, hogy megértéssel és türelemmel fogadták a Tüke Busz Zrt. sztrájk idejére meghirdetett elégséges szolgáltatás szerinti menetrendjét.

A társaság autóbusz-vezető állományának jelentős többsége a sztrájk napjain is munkavégzésével segítette a Pécsett utazók munkába, iskolába, orvoshoz történő biztonságos eljutását.

A társaság autóbuszai ennek köszönhetően a sztrájkkal érintett napokon az elégséges szolgáltatást meghaladó menetrend szerint közlekedtek:
A sztrájkkal érintett négy napon a normál menetrendben 1884 járat közlekedett volna.
A hétfői napon 1804, kedden 1574, szerdán 1564, csütörtökön 1576 járat indult.

A Tüke Busz Zrt. vezetése továbbra is elkötelezett abban, hogy az általa javasolt és végrehajtott bér- és keresetfejlesztés szerint a 2024-es évre vonatkozó bérmegállapodást megkösse a munkavállalók érdekképviseletre jogosult szervezeteivel.


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2024. március 8.
« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv