Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tüke Busz Zrt. a városi gyereknapon


Hetedik alakalommal vesz részt a Tüke Busz Zrt. a városi gyermeknapon. Május 25-én, 9.00-17.00 óra között sok játékkal és élménnyel várjuk a gyerekeket, szülőket, testvéreket, nagyszülőket!

Felejthetetlen élményeket, vidámságot, jókedvet és sok humort, játékos feladatokat kínál a városi gyereknapon a Tüke Busz Zrt. Mesebusz programunk mellett Keressük Krisztiánt és Alexandrát játékunkban vaktérképen keressük a legfurcsább elnevezésű és hangzású pécsi buszmegállókat. Hogy megállnak-e a pécsi helyi járatú buszok a Kőbánya, az M utca, a Kálinger, a Krisztián vagy éppen az Ördögárok elnevezési buszmegállóban, ez játékunkból kiderül. Óriás kocka puzzle kirakóval és Szerencse(busz)kerék játékkal készülünk, amelyben társaságunk mindennapjairól állítottunk össze érdekes kérdéseket, s a lehetséges válaszok sem nélkülözik a humort és a viccet. Gyereknap természetesen nincs meglepetések nélkül, így minden, standunkhoz látogató kedves Érdeklődő buszvezetőink "szemén keresztül" is bepillantást nyerhet a mindennapjainkba: mit látnak kollégáink vezetés során a tükrökben, milyen információkkal szolgál a műszerfal és a buszvezető székében ülve mennyire más (lehet) a vezetés élménye. Meglepetésekkel és kedves ajándékokkal is készülünk a gyereknapon.
Autóbuszaink viszonylatjelző tábláin a holnapi és naptár szerinti, vasárnapi gyereknapon is kedves kijelzőképpel köszöntünk valamennyi kisgyermeket a gyermeknap alkalmából.
Tartsanak velünk május 25-én a városi gyereknapon, szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt!

« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv