Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Utasaink figyelmébe: a helyi közösségi közlekedésben nem használhatók a vármegye-és országbérletek
Alapvetően a vármegyé(k)ben és az ország területén történő helyközi, távolsági utazásokat segíti május 1-jétől a vármegyebérlet és az országbérlet, amelyeket helyközi és távolsági utazás során a MÁV-START, a Volánbusz, a MÁV-HÉV vagy a GYSEV járatain lehet igénybe venni.
A Tüke Busz Zrt. arra hívja fel utasai figyelmét, hogy a helyközi és távolsági utazáshoz használható vármegye-és országbérletek - más városokhoz hasonlóan - így a pécsi helyi közösségi közlekedésben sem érvényesek, a társaság bérletpénztáraiban nem értékesíti ezeket a díjtermékeket.   
A Tüke Busz Zrt. közleményében kiemeli, hogy a 2022. október 1-jétől hatályos díjszabásában, valamint a menetjegy-és bérletpalettájában nem történt módosítás, a társaság járataira érvényes bérletek, menetjegyek változatlan áron érhetők el a menetjegy-és bérletértékesítő pontokon:
http://www.tukebusz.hu/tartalmak/Berletpenztarak_jegyertekesito_helyek   

A vármegye-és országbérlettel kapcsolatban részletes információk az orszagberlet.hu portálon találhatók:
https://www.orszagberlet.hu/Megértésüket köszönjük!

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. április 21.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv