Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Utasoktól érkező jelzések és észrevételek: minden konkrét információ a munkánkat segíti

Fontosak mindazok a jelzések és észrevételek, amelyek az utasoktól érkeznek a Tüke Busz Zrt.-hez, hiszen ezek a bejelentések lényeges visszajelzéseket, információkat adnak a közösségi közlekedés szolgáltatásának minőségéről, a társaság tevékenységéről. Minden közszolgáltatást végző cég számára – így van ez a Tüke Busz Zrt. esetében is – meghatározó és hangsúlyos szerepet kap az ügyfelek, utasok javaslata, véleménye vagy egy-egy bejelentése akár szóban, akár írásban érkezik.
A társaság arra kéri utasait, hogy jelzéseikhez és észrevételeikhez lehetőség szerint minél több, az adott esethez tartozó fontos információ megadásával segítsék a Tüke Busz Zrt. ügyfélszolgálatának munkáját.
A bejelentések során tájékoztatásként lehetőség szerint kérjük, adják meg az észrevételükben jelzett eseményhez tartozó helyszínt és időpontot is, és ugyanígy fontos az adott járat száma vagy a járatot végző autóbusz rendszáma.
A rendelkezésre álló pontos adatok megadásával az ügyintézési idő is lerövidíthető, a társaság gyorsabban adhat választ az utasoktól érkező jelzésekre, észrevételekre.
Azokat a jelzéseket, amelyeknél a bejelentő válaszcímet vagy egyéb kapcsolatteremtési lehetőséget nem ad meg és az a bejelentésből sem állapítható meg, a társaság alapvető információk hiányában nem tudja megválaszolni.

A jelzéseket, javaslatokat, információkéréseket a Tüke Busz Zrt. ügyfélszolgálati irodáján és elérhetőségein várjuk:

Millennium Üzletház 7621 Pécs, Rákóczi út 60.
Ügyfélfogadási idő:
Hétfő, kedd, szerda: 7.30-16.30
Csütörtök: 7.30-17.30
Péntek: 7.30-12.30
Telefonszám: 72/510-992
e-mail: ugyfelszolgalat@tukebusz.hu


Köszönjük, hogy észrevételeikkel, jelzéseikkel segítik munkánkat!Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022. július 22.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv