Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Változások a pécsi közösségi közlekedésben szeptember 1-jétől


Pécs város közösségi közlekedésében változik a menetrend: 2022. szeptember 1-jétől (csütörtök) a tanítási időszakra érvényes, megerősített nyári menetrend szerint közlekednek a Tüke Busz Zrt. járatai.

2022/23 tanévhez kapcsolódó menetrend bevezetése:

Figyelemmel arra, hogy az alap és középfokú oktatási intézményekben, valamint a felsőoktatásban is hagyományos, jelenléti oktatással indul a tanév, ezért a nyári menetrendhez viszonyítva 119 többletjárat indul a csúcsforgalmi időszakban. Fontos változás, hogy munkanapokon 6.00 és 8.00 óra, valamint 12.00 és 18.00 óra közötti időszakban egyes járatok gyakrabban közlekednek, elindulnak a Tüke Busz Zrt. iskolai és gyorsjáratai is. Az éjszakai járatok menetrendjében nem lesz változás a nyári menetrendhez képest, vagyis a 0.10 perckor és a 3.00 óra után induló járatok továbbra is közlekednek.
   
A 2022. szeptember 1-jétől érvényes részletes menetrendi tájékoztatók és a menetrendfüzet a https://mobilitas.biokom.hu/menetrend oldalon, valamint szeptember 1. napjától az egyes megállóhelyi tájékoztató táblákon érhetőek el.
   
A társaság arra kéri utasait, hogy a szeptember 1-jétől érvényes menetrenddel kapcsolatban előzetesen feltétlenül tájékozódjanak a járatok új indulási időpontjáról, amely megkönnyíti a munkába és iskolába történő időbeni eljutást. A Tüke Busz Zrt. arra számít, hogy az iskolakezdéshez kapcsolódva többen indulnak útnak a városban autóval és kerékpárral is, így a társaság fokozott türelmet, óvatosságot és odafigyelést kér minden városban közlekedőtől.
Segítsük egymást az utakon!
   
Szeptember 1-jétől újra üzemel a PTE jegypénztár:
Újra lehet menetjegyet és bérletet váltani a PTE BTK TTK Aula menetjegy-és jegypénztárban 2022. szeptember 1-jétől.
Nyitva tartás:
Minden hónap 1-jétől 7-éig (szeptember – június hónapok között)
Munkanapokon: 7.30 – 16.30
   
Bérletek érvényessége:      
Az iskolakezdés zavartalan biztosítása és megkönnyítése érdekében a Tüke Busz Zrt. a szeptember hónapra érvényes valamennyi, összvonalas típusú bérletét 2022. augusztus 27-étől már elfogadja a helyi járatú autóbuszokon történő utazáskor. Az augusztus havi bérletek szeptember 5-én, éjfélig érvényesek utazásra.
A társaság felhívja utasai figyelmét, hogy a bérletezési időszak végéig, azaz - 2022. szeptember 7-éig - a társaság időszakos nyitva tartás szerint üzemelő jegypénztáraiban is megvásárolhatók a bérletek.

2022. szeptember 8-ától szeptember 28-ig az állandó nyitva tartás szerint üzemelő jegypénztárakban, a MÁV Menetjegyirodában, valamint a Vasútállomás, Utascentrumában lehet a helyi járatokra érvényes bérletet vásárolni.

Az önkormányzat illetékes bizottságainak döntése alapján a bérletek ára nem emelkedik, a menetjegyek ára pedig várhatóan október 1-jétől változik Pécsett.


Tüke Busz Zrt.
2022. augusztus 29.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv