Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Változik a menetrend 2023.szeptember 1-jétől
A szeptember 1-jén induló menetrend célja a stabil, kiszámítható és pontos autóbusz-közlekedési szolgáltatás Pécs közigazgatási területén, ezért igazodva a nyári időszakhoz képest jellemzően nagyobb számú utazási igényhez, 2023. szeptember 1-jétől (péntektől) munkanapokon a tavaszi tanítási időszakra érvényes, 2023. június 16-át megelőző időszak szerint közlekednek a Tüke Busz Zrt. járatai.

Szabad-és munkaszüneti napokon a jelenleg érvényes menetrend marad érvényben.

A 2023. szeptember 1-jétől érvényes részletes menetrendi tájékoztatók és a menetrendfüzet a https://mobilitas.biokom.hu/docs/20230901_menetrend.pdf oldalon, valamint szeptember 1. napjától az egyes megállóhelyi tájékoztató táblákon érhetőek el.

A társaság arra kéri utasait, hogy a szeptember 1-jétől érvényes menetrenddel kapcsolatban előzetesen feltétlenül tájékozódjanak a járatok új indulási időpontjáról, amely megkönnyíti a munkába és iskolába történő időbeni eljutást. A Tüke Busz Zrt. arra számít, hogy az iskolakezdéshez kapcsolódva többen indulnak útnak a városban autóval és kerékpárral is, és a városban zajló közmű rekonstrukciós munkák miatt mind az autóval, mind az autóbusszal közlekedőknek érdemes hosszabb menetidővel számolniuk.

A Tüke Busz Zrt. fokozott türelmet, óvatosságot és odafigyelést kér minden városban közlekedőtől!
Segítsük egymást az utakon, segítsük egymást a közlekedésben!


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. augusztus 30.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv