Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Változik az autóbuszok közlekedési rendje május 12-én (pénteken) a Tour de Hongrie idején

A Tüke Busz Zrt. autóbuszainak közlekedését is érinti a 2023. május 12-i Tour de Hongrie kerékpárverseny: a forgalomkorlátozások, útlezárások idejére módosul egyes járatok útvonala, illetve - átmenetileg - célállomása.

A pécsi közösségi közlekedésre vonatkozó korlátozások május 12-én (pénteken) du. 13:00 és 16:30 közötti időszakot érintik, kivéve a 34Y és 35Y járatokat, e vonalak esetében a korlátozás 9:00 és 20:00 közötti időszakra érvényes.
A Tüke Busz Zrt. kéri utasait, hogy a pénteki napra tervezett utazásaikhoz, így a munkából, iskolából, egészségügyi intézményekből, bevásárlásból történő hazajutás lehetőségeiről előzetesen, feltétlenül tájékozódjanak.

A Tour de Hongrie kerékpárverseny idején az egyes járatokat érintő terelésekről, útvonalváltozásokról részletes információk a Tüke Busz Zrt. honlapján találhatók:
http://www.tukebusz.hu/tartalmak/Roviditett_utvonalak_forgalmi_terelesek_a_pecsi_autobuszok_kozlekedeseben_majus_12-en_a_Tour_de_Hongrie_idejen


Türelmüket és megértésüket köszönjük!


Tüke Busz Zrt.
2023. május 10.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv